Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forskellen mellem Led Aluminium Profile Shell og rustfrit stål Shell

2022-03-08

Forskellen påled aluminium profil skalog skal af rustfrit stål
1. Forskelle i sammensætning
Hovedelementerne i aluminiumsprofilhusets skal er aluminium, silicium, kobber, magnesium og zink. I henhold til indholdet af hvert element vil ydeevnen af ​​aluminiumsskalkroppen også være anderledes. Huset i rustfrit stål er støbt af stål. Chrom, nikkel, mangan, silicium, kobber og andre metaller tilsættes i smeltningsprocessen. Chrom er det vigtigste legeringselement. Generelt er indholdet af krom i rustfrit stål mindst 10,5%. Aluminiumsprofilskallen og rustfri stålskallen er forskellige i sammensætning, så mange mennesker i livet tror, ​​at rustfrit stål er en aluminiumsprofilskal faktisk er forkert.
For det andet forskellen i korrosionsbestandighed
Aluminiumsprofilhusets korrosionsbestandighed skyldes dannelsen af ​​en korrosionsbestandig oxidfilm på overfladen, som kan forhindre yderligere korrosion af det indre metal. Rustfrit stål indeholder hovedsageligt korrosionsbestandig nikkel-chrom-legering, så når produktets anvendelsesområde kræver korrosionsbestandighed, er rustfrit stålhus det første valg.
3. Prisforskel
Prisen på aluminiumsprofilskaller og skaller af rustfrit stål afhænger ikke kun af prisen på råvarer, men også på grund af deres vanskeligheder med at forarbejde. Hårdheden af ​​aluminiumsprofilskaller er lavere end for rustfrit stål, og den er let at skære og forme, så prisen på aluminiumsprofilskaller er generelt lavere end for rustfri stålskaller, selvfølgelig er dette ikke generelt, fordi i praktiske anvendelser, antallet af forarbejdningsteknikker, skallen har gennemgået, og Type er også en faktor, der bestemmer prisstigninger.
For det fjerde forskellen i vægt og hårdhed
Densiteten af ​​aluminiumsprofiler varierer med tilsætning af legeringselementer, generelt 2,5 × 10 kg/m-2,8 × 10 kg/m? Derfor er vægten af ​​aluminiumsprofilskallen lettere end den rustfri stålkappe, hvilket er næsten 1/3 af vægten af ​​den rustfri stålskal. , hvilket gør aluminiumsprofilskallen meget velegnet til fremstilling af mobiltelefoner, kameraer, computere og andre elektroniske produktskaller, med den effekt at være let og bærbar. Hårdheden af ​​rustfrit stål er højere end for aluminiumsprofilskallen, og rustfrit stålskallen har stærk ridsebestandighed og slagfasthed, som kan bruges i medicinsk udstyr og kemisk testudstyr.
5. Forskelle i termisk ledningsevne og varmeafledningsevne
Den termiske ledningsevne af aluminiumsprofilskallen er meget forskellig fra den for rustfrit stål. Den specifikke varmekapacitet er 460 J/(kg.K), så det er ikke svært at konstatere, at aluminiumsprofilskallen har en god varmeledningsevne. Årsagen til profilhusets skal.
LED T8 Round Tube Housing
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept