Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Krav til plastekstruderingsproces for råmaterialesmelteindeks

2022-09-22

Smelteindekset er en parameter, der karakteriserer strømningshastigheden af ​​råmaterialet i skruen. Den måler polymerens fluiditet ved en given forskydningskraft, som er relateret til forskydningskraften og temperaturen.

Niveauet af smeltefingeren påvirker plastens ydeevne. Plastråmaterialer har generelt højt smelteindeks, høj fluiditet, bekvem sprøjtestøbning og gode stivheds- og barriereegenskaber; men slagfasthed, miljømæssig spændingsrevnebestandighed, udendørsegenskaber og kemisk modstandsegenskaber er dårlige; jo mindre smelteindeks, jo bedre stivhed og barriereegenskaber. Dens brudstyrke, hårdhed, sejhed, anti-aldringsstabilitet og andre egenskaber er blevet forbedret, og den er velegnet til ekstruderingsproduktionsprocesser. Smelteindekset for plastråmaterialer i den generelle ekstruderingsproduktionsproces er 6 cm³/10 min. Hvis det er 6-10cm³/10min, skal det testes på produktionslinjen for at bekræfte, om det kan ekstruderes. Hvis den er større end 10cm³/10min, må den ikke være egnet til ekstrudering.

 

JE er en fabrik, der specialiserer sig i produktion af LED-plastdiffusorer, for flere detaljer, se venligst:

www.jeledprofile.com

Eller kontakt venligst:sales@jeledprofile.com

Tlf/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept